GARAZNA VRATA & SECUROLL Roletne - Prestige d.o.o Beograd – tende, rolo zavese, venecijaneri, screen

GARAZNA VRATA & SECUROLL Roletne

Rolo garažna vrata su funkcionalno i estetski idealno rešenje za zatvaranje Vaše garaže, lokala ili ulaza u zgradu.

Obezbeđuju optimalno iskorišćenje prostora jer se otvaraju po vertikali gore-dole ne zauzimajući puno mesta.

Rolo garažna vrata predstavljaju i odličnu zaštitu od provale jer, u slucaju lamelama izrađenim iz ekstrudiranog aluminija koje je nemoguće iskriviti ili izbaciti iz vođica, garantuju sigurnost Vaše nekretnine.

Naša rolo garažna vrata izrađena su od visokokvalitetnih antikorozivnih materijala koji ne zahtevaju naknadno bojenje, održavanje i garantuju dugi vek trajanja. Lamele su izrađene od čelika i ekstrudiranog ili običnog aluminijuma (širine 77mm i 92mm) i ispunjene izolacijskom poliuretanskom masom.

U ponudi postoje 4 standardne boje – bela, braon, plava i silver metalic.

Kutija se može montirati na više načina u zavisnosti od toga koje Vam rešenje najviše odgovara sa aspekta iskorišćenja prostora.

Veličina kutije u koju se namotava zastor zavisi od visine otvora koji se pokriva.

Pokretanje rolo garažnih vrata može biti mehaničko uz pomoć kurble ili automatizovano sa elektro motorom, centralom i dva daljinska upravljača.

U slučaju nestanka električne energije rolo vrata sa motornim upravlajnjem je moguće otvoriti uz pomoć kurble koja je u ovom slučaju sastavni deo ponude.

Na Vaš zahtev mogu se ugraditi i brojni dodaci za upravljanje kao što su taster prekidač, fotoćelije za dodatnu sigurnost, ključ prekidač, blokator protiv otvaranja-zatvaranja ili kodirani prekidač koji će Vam zasigurno uštedeti dosta vremena i obezbediti maksimalnu udobnost prilikom korišćenja.

PDF Brošura Garažna Vrata i SECUROLL roletne

Comments are closed.

Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload