ROLO ZAVESE - Prestige d.o.o Beograd – tende, rolo zavese, venecijaneri, screen

ROLO ZAVESE

Rolo zavese predstavljaju modernu i tehnički unapređenu verziju unutrašnjih roletni, koje u domenu zaštite od sunčevog zračenja, na našim prostorima verovatno imaju najdužu tradiciju korišćenja.

Rolo zavese su izrađene od visokokvalitetnih i izdržljivih tkanina različitih boja i dezena,  kojima se osim osnovnih namena – zaštite od sunčeve toplote i UV zračenja, i neželjenih pogleda, može postići i potpuno zatamnjenje prostorije (black-out platna).

Rolo zavese se mogu montirati na vertikalne i kose površine zbog čega su pogodne  za bilo koji tip prozora ili vrata, bez obzira na njihovu veličinu i oblik. Izrađuju se po meri kupca, a mogu biti postavljene sa ili bez maske. Osim osnovnog tipa sa lančićem za povlačenje, postoji i model sa električnim motorom i daljinskim upravljem.

PDF Dezeni rolo zavese

PDF
Screen Materijali za zavese LONCAR

Comments are closed.

Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload