TRAKASTE ZAVESE - Prestige d.o.o Beograd – tende, rolo zavese, venecijaneri, screen

TRAKASTE ZAVESE

Osim sto su elegantne i moderne, trakaste zavese, su veoma jednostavne za upotrebu i održavanje zbog čega su idealan izbor prilikom odabira sistema za zaštitu od sunčevog zračenja. Sastoje iz niza traka (širine 127mm) izrađenih od plastificirane antistatične, nezapaljive i antibakterijske  tkanine koja ne skuplja prašinu niti zadržava neprijatne mirise. U ponudi postoje različite kategorije kvaliteta ovog materijala u zavisnosti od njihovih performansi.

Trakaste zavese se mogu otvarati jednostrano ili dvostrano, a radijus njihovog okretanja je 180° što budućem korisniku pruža mogućnost da u svakom trenutku postigne željeni nivo osvetljenosti prostorije. Trakaste zavese su potpuno prilagodljive za bilo koji tip prozora ili vrata, bez obzira na njihovu veličinu i oblik i izrađuju se po meri kupca. Osim osnovnog tipa sa lančićem za povlačenje, postoji i automatizovani model koji poseduje ugrađen električni motor sa daljinskim upravljanjem.

Kao veoma dobar izolator, ovaj tip zaštite od sunca može višestruko doprineti smanjenju potrošnje energije, a samim tim i Vaših mesečnih troškova, a ujedno estetski  i funkcionalno zaista poboljšati kvalitet prostora u kojem boravite. Široka paleta tkanina, dezena i boja, koje imamo u ponudi pruža Vam mogućnost da svaki kutak Vašeg doma ili poslovnog prostora pretvorite u prijatnu oazu.

Trakaste zavese mozete naruciti ON-LINE popunjavanjem ove narudzbenice.

Trakaste zavese- dezeni

 

Comments are closed.

Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload Image preload