Proizvodi skrojeni za vas!

O nama

Preduzeće Prestige d.o.o. pruža usluge projektovanja i instaliranja sistema zaštite od sunca. Nastalo kao produžetak porodične tradicije proizvodnje drvenih roletni, koju smo uprkos novim tehnologijama zadržali, danas je preduzeće Prestige jedno od najpoznatijih u ovom polju. Od osnivanja 1990. godine stekli smo niz vernih i zadovoljnih mušterija kako na domaćim tržištima tako i u inostranstvu.
Prateći razvoj novih materijala u prilici smo da svim našim klijentima ponudimo rešenja za širok spektar zahteva i specifičnosti koje traži savremena arhitektura.
Naš inženjerski tim nudi projektantima i izvođačima podršku u svim fazama projekta: od izbora adekvatnog proizvoda preko energetskih kalkulacija i simulacija do programiranja sistema upravljanja.

Prestige d.o.o.
Narodnih heroja 9
11070 Novi Beograd
Srbija
PIB 102 037 350
Maticni broj 07474075

Od 2018. u partnerstvu sa TENSAFORM Membran Yapilar

Eksperti za Tekstilnu Arhitekturu

U saradnji sa turskom firmom Tensaform iz Istanbula u prilici smo da vam ponudimo projektovanje i izradu naprednih fasadnih ETFE sistema kao kao i isporuku tenzilnih membrana i konstrukcija. Obratite nam se sa vašim idejama ili upitima ili zakažite prezentaciju. Naš tim stručnjaka vam može pomoći u svim fazama vašeg projekta.

posetite vebsajt partnera

Klijenti

Reference

+381 11 2672 655