Poslovanje i javni objekti

Screen – “Triple Jump”, Beograd

Screen sistemi se savršeno integrišu u arhitekturu i prilagođavaju dizajnu fasade. Omogućava solarnu kontrolu, filtrira sunčevo zračenje i povećava kvalitet vazduha čime stvara prijatan boravak u poslovnom ili radnom okruženju. 

Tende – “Philip Morris”, Beograd

Tende predstavljaju nepogrešiv deo spoljašne opreme kako bi se obezbedio potpuni ugođaj, ambijent i raspoloženje. Prilagodljiva, dugotrajna i sigurna zaštita od visokih temperatura, UV zraka, vetra, kiše i nepoželjnih pogleda.

 

Zavese – “Roaming”, Beograd

Rolo zavese značajno doprinose kontroli sunčeve svetlosti u kancelarijama i poslovnim prostorima koji zahtevaju adekvatno dnevno svetlo.

Žaluzine – “S-group”, Gornji Milanovac

Žaluzine su efikasan sistem zaštite od toplote direktnog sunčevog uticaja, jer sprečavaju  zagrevanje stakla a potpunim zatvaranjem lamela omogućavaju i kompletnu zaštitu od pogleda spolja.

Brisoleji – “Muzej Koke Jovanović”, Kragujevac

Izbor gotovih ekstrudiranih profila kao i posebno dizajniranih, omogućava veliku slobodu u oblikovanju fasade javnih i poslovnih objekata. Lamele mogu biti postavljene pod različitim uglovima u zavisnosti od klimatskih zahteva vertikalno ili horizontalno, fiksno montirani na fasadu ili pokretni

Pergole tekstilne – Ambasada Australije, Beograd

Funkcionalna i napredna tehnologija sistema pergola koje se mogu automatski otvorati i zatvarati u odnosu na vremenske uslove. Kombinacija kvaliteta, komfora i modernog koje Vam nudi prijatan prostor tokom cele godine.

+381 11 2672 655