Stanovanje

Screen – stambeni objekat, Bar

Screen vertikalni sistemi za terase, lođe,…Ekonomičan i inovativnog dizajna, poboljšava izgled vaše terase ili fasade. Screen platno smanjuje količinu svetla i toplote koja ulazi u prostor, dok istovremeno omogućava pogled iznutra.

Tende – privatna terasa, Beograd

Uživanje na terasi upotpunite nekom od naših tendi. Mi ćemo vam pomoći u odabiru modela za vašu terasu, baštu ili dvorište i transformisati prostor u opuštajući, atraktivni kutak na otvorenom. 

Zavese – privatna kuća, Beograd

Rolo, Panel ili trakaste zavese su najbrže rešenje za zaštitu vašeg doma od sunca i toplote. Izborom platna iz naše palete možete upotpuniti i osvežiti enterijer dnevne, spavaće ili dečije sobe za igru.

Žaluzine – stambeni objekat, Beograd

Trajno rešenje za vaš dom. Fleksibilne, aAluminijumske lamele, otporne na sve vremenske uslove,  vam omogućavaju poigravanje sa prirodnom svetlošću a istovremeno eleminišu neželjene refleksije. Mogućnost automatizacije – motori, senzori, daljinski upravljači,…

Lake pergole – Privatna kuća, Beograd

Laka, pokretna zaštita od sunca izvedena od aluminijumskih profila koji se nose i pokreću na sajlama, odnosno vođicama.Široka paleta akrilnog platna upotpuniće izgled vaše bašte ili dvorišta. Jednostavno upravljanje i održavanje. 

 

Drvene roletne – privatna kuća

Simbol kvaliteta i estetike. Tradicionalnog dizajna, drvene roletne su jedan od izbora koji mogu ulepšati vaš dom. 

Brisoleji – privatna kuća, Beograd

Horizontalni ili vertikalni kao ograda vašem dvorištu, brisoleji su pravi izbor za efikasnu zaštitu od svih klimatskih zahteva. Jednostavnog i atraktivnog dizajna lamele mogu biti aluminijumske, drvene ili staklene, raznovrsnih dimenzija i boja.

Bioklimatske pergole – “Vila SML”, Tivat

Napredni model pergole koji je superioran u estetskom i funkcionalnom smislu. Idealno rešenja za pokrivanje otvorenih prostora, bašta, terasa, vrtova, dvorišta,…pogodno za sva godišnja doba. 

Pokretno jedro Soliday – privatna kuća, Beograd

Najčešća primena u dvorištiima i dečijim igralištima. Jedra stvaraju novi prostor za boravak i opuštanje. Optimalno rešenje za velike terase, dvorišta ili bašte. 

+381 11 2672 655