Ugostiteljstvo

Screen – Hotel “Hilton”, Beograd

Modularni sistemi spoljnih skrinova za bašte, restorane hotela, ugostiteljskih objekata,…Platno poseduje stabilnost dimenzija i zadovoljava protivpožarne uslove B1. Postavljen sa spoljne strane, zastor screen može eliminsati i do 90% toplotnog i UV zračenja.

 

Tende – Hotel “R”, Tivat

Tende velikih dimenzija pružaju komfornu zaštitu od sunca, za hotele, bašte kafića, restorana i drugih ugostiteljskih objekata, izloge prodavnica, cvećara,…

Bioklimatske pergole – Restoran “One”, Porto Montenegro, Tivat

Ukoliko tražite dugotrajno rešenje za pokrivanje otvorenih prostora su bioklimatske pergole. Sistemi pergola sa rotirajućim ili nabirajućim lamelama, omogućavaju regulaciju temperature i svetla a čvrsta aluminjumska konstrukcija pruža otpornost na vetrove i snežne nanose.

Lake pergole – Restoran “Hedone”, Budva

Lake, pokretne pergole na drvenoj ili aluminijumskoj konstrukciji. Obezbedite sebi prijatnu hladovinu u letnjim mesecima. 

Tekstilne pergole – “Bar 49”, Podgorica

Funkcionalna i napredna tehnologija sistema pergola koje se mogu automatski otvorata i zatvarati u odnosu na vremenske uslove. Idealne za objekte ugostiteljstva. Mogućnost modularne ugradnje. Kombinacija kvaliteta, komforta i modernog koje vam nudi prijatan prostor tokom cele godine.

 

Jedra – “Bar 61”, Podgorica

Enterijerska jedra za restorane, hotele, lobije, zastakljene atrijume,…Sunčana jedra za terase, bašte,…Atraktivnog izgleda, jednostavnom montažom i demontažom, omogućava široko područje primene.

Žaluzine – “Petrol”, Kotor

Dizajnom pogodne za ugradnju na sve staklene površine, kako poslovnih i stambenih, tako i objekata ugostiteljstva. Pružaju udobnost u životnom prostoru i omogućavaju idealne uslove za produktivnost u radnom okruženju.

Brisoleji – “Petrol”, Kotor

Jednostavne strukture, atraktivnog dizajna i efikasnosti. Instalacija na raličite tipove fasada, staklenih krovova ili kao nezavisne strukture.

+381 11 2672 655